OVER MG VERZUIMADVIES

20 jaar in de wereld van verzuim

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de wereld van Human Resources en verzuim. De eerste jaren van mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan op de HR-afdeling van onder andere Euro Shoe Nederland, Cargo Service Center en Kelly Services. Daar was verzuimbegeleiding altijd al onderdeel van mijn werk. Een onderdeel dat er voor mij meteen uitsprong. Op het moment dat ik mezelf binnen de brede HR-wereld wilde specialiseren was de keuze dan ook snel gemaakt. Casemanagement.

 

Perfecte combinatie

Casemanagement is voor mij de perfecte combinatie van zakelijk en menselijk werk. Het proces rondom verzuim is heel zakelijk. Zowel een werkgever als werknemer hebben veel rechten en plichten. Daarnaast er is een berg aan wetgeving. Ik vind het belangrijk om het menselijke aspect daarbij niet uit het oog te verliezen. Ervoor te zorgen dat alle partijen zich gehoord en onderdeel van het proces voelen. Dat is een dagelijkse uitdaging waar ik veel energie van krijg.

 

Die energie kreeg ik jaren bij Blokker B.V., waar ik werkte als zowel casemanager als coördinator verzuim. Daarna maakte ik in 2018 de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Een mooie nieuwe uitdaging waarbij ik veel verschillende bedrijven kan helpen met alles rondom verzuim.

 

Crov

De in de praktijk opgedane kennis over verzuim heb ik verder uitgebreid met de opleiding Casemanager Regie op Verzuim (Crov) van CS opleidingen. Door de combinatie van deze opleiding en mijn werkervaring ben ik geregistreerd in het beroepsregister van RNVC.

REFERENTIES

Sabine Maan Voogd Bergwerf, eigenaar SB Verzuim & Re-integratie Advies

“Ik heb Mieke leren kennen als een vakvrouw, die haar vak verstaat. Zij denkt mee in (bedrijfs)processen en kan snel schakelen. Een prettige vrouw om mee samen te werken en een goede sparringspartner als het om inhoudelijke vraagstukken gaat.”

 

Jetteke Kral-Schinkel, hoofd persooneelszaken bij Vendrig

 “Mieke is een resultaatgerichte, gedreven en sociale dame. Zij bewaakt het overzicht, waardoor zij nooit deadlines uit het oog verliest. Mieke is stressbestendig en in het heetst van de strijd verliest zij niet haar gevoel voor humor.”